Cast verliet rokend terwijl Nine vertragingen opliep bij het overhandigen van hun Instagram-accounts

Door Ali Daher voor Daily Mail Australia

10:22 07 mei 2023, bijgewerkt 10:22 07 mei 2023Het laatste seizoen van Married At First Sight is een kijkcijferhit, met kijkers over de hele wereld die afstemmen om een ​​glimp op te vangen van het drama en de romantiek.

De deelnemers aan de show zijn echter niet blij met de laatste zet van Channel Nine.

Het netwerk stelt het teruggeven van de cast hun Instagram-accounts uit, tot grote frustratie van de op roem beluste deelnemers.

In voorgaande seizoenen werden Instagram-accounts twee weken na de finale teruggegeven. De cast van dit jaar zal echter nog een week moeten wachten, ondanks dat ze te horen kregen dat ze hun rekeningen op 8 mei zouden terugkrijgen.

Channel Nine en het productiebedrijf maken zich naar verluidt zorgen over de cast die schurkenstaten op sociale media gaat terwijl seizoen 10 nog steeds in het buitenland wordt uitgezonden.

Channel Nine verbiedt de cast van Married At First Sight om Instagram-influencers te worden en hun nieuwe bekendheid te verzilveren (Foto: Bronte Schofield en Lyndall Grace)

Het netwerk stelt het teruggeven van de cast hun Instagram-accounts uit, tot grote frustratie van de op roem beluste deelnemers. Op de foto: Melinda Willis en Layton Mills

Hierdoor voelen veel deelnemers zich boos en teleurgesteld, omdat ze dit zien als een gemiste kans om hun nieuwe roem te verzilveren.

Evelyn Ellis, Bronte Schofield en Harrison Boon zijn slechts enkele van de deelnemers die door de vertraging worden getroffen.

Tegen de tijd dat ze hun Instagram-accounts terugkrijgen, zijn hun 15 minuten roem mogelijk vervaagd, waardoor ze minder kansen hebben om te profiteren van hun MAFS-ervaring.

Channel Nine en het productiebedrijf maken zich naar verluidt zorgen over de schurkenstaten van de cast op sociale media terwijl seizoen 10 nog steeds in het buitenland wordt uitgezonden

‚Ze krijgen hun Instagram pas over een week terug en de cast is pi**ed‘, zegt een insider vertelde Daily Mail Australia op zondag.

Volgens de insider maken Nine en het productiebedrijf zich zorgen over bepaalde castleden die al schurkenstaten zijn geworden.

„Het is veilig om te zeggen dat bepaalde castleden zichzelf geen plezier hebben gedaan met Channel Nine en dat ze dit jaar niet zullen worden uitgenodigd voor de Logies“, voegde de insider eraan toe.

Hierdoor voelen veel deelnemers zich boos en teleurgesteld, omdat ze dit zien als een gemiste kans om hun nieuwe roem te verzilveren

Tegen de tijd dat de MAFS-cast toegang krijgt tot hun Instagram-accounts, zullen hun betrokkenheidsniveaus aanzienlijk zijn gedaald, wat hun potentiële inkomsten zal beïnvloeden.

Terwijl de show werd uitgezonden, mochten de deelnemers hun eigen bijschriften schrijven op foto’s die waren aangeleverd door het publiciteitsteam van Nine, maar dat is de omvang van hun toegestane sociale media-activiteit.

In de afgelopen dagen hebben Nine de bruiden en bruidegommen toestemming gegeven om foto’s en bijschriften te leveren die namens hen kunnen worden geplaatst.

Tegen de tijd dat de MAFS-cast toegang krijgt tot hun Instagram-accounts, zullen hun betrokkenheidsniveaus aanzienlijk zijn gedaald, wat hun potentiële inkomsten zal beïnvloeden

Reacties op hun berichten zijn ook uitgeschakeld en de cast heeft geen toegang tot hun directe berichten, wat de manier is waarop sponsors contact met hen opnemen.

Een boze naamloze bruid vertelde Daily Mail Australia dat ze geen tijd heeft om te wachten om haar sociale media-accounts terug te krijgen.

‚Ik heb een paar brandmanagers ontmoet en ze vertelden me dat ze probeerden contact met me op te nemen via DM’s op Instagram, maar dat ze dat niet konden‘, zeiden ze.

‚Ik ben super pissig, we krijgen je berichten niet eens.‘

Terwijl in voorgaande seizoenen het aantal bruiden tijdens de show tot een half miljoen volgers is gestegen, heeft de nieuwe lichting bruiden niet dezelfde aandacht getrokken.

Terwijl in voorgaande seizoenen het aantal bruiden tijdens de show tot een half miljoen volgers is gestegen, heeft de nieuwe lichting bruiden niet dezelfde aandacht getrokken. Het aantal volgers van Claire Nomarhas (foto) is gestegen van 2.800 naar 241.000 volgers

Het aantal volgers van Claire Nomarhas is gestegen van 2.800 naar 241.000, terwijl Melinda Willis – die al een influencer was voor de show – haar publiek heeft laten groeien van 150.000 naar 440.628 volgers.

Indringer bruid Evelyn Ellis heeft haar schare fans verdrievoudigd van 65.000 naar 253.330, wat indrukwekkend is, maar ver verwijderd van de hoogten van Martha Kalifatidis, Domenica Calarco of Ella Ding.

Andere sterren hebben slechts matig succes gehad bij het opbouwen van hun merken voor sociale media.

Bronte Schofield heeft bijvoorbeeld 123.400 volgers, terwijl Tahnee Cook 165.000 volgers heeft.

Melissa Sheppard heeft 32.600 nieuwe volgers aangetrokken, terwijl Tayla Winter een nog bescheidener groei van 89.900 volgers heeft gezien.

Indringer bruid Evelyn Ellis heeft haar schare fans verdrievoudigd van 65.000 naar 253.330, wat indrukwekkend is, maar ver verwijderd van de hoogten van Martha Kalifatidis, Domenica Calarco of Ella Ding

Gezien het feit dat MAFS tot twee miljoen kijkers per aflevering trekt, valt deze groei behoorlijk tegen.

De sociale media-uitbreiding van de bruiden van dit jaar verbleekt in vergelijking met Dom en Ella van het seizoen van vorig jaar, die de show verlieten met elk maar liefst 500.000 volgers.

Aangezien het tiende seizoen nog aan de gang is in het VK, kunnen de rekeningen van de bruiden de komende weken blijven groeien.

Bronte Schofield, (foto) bijvoorbeeld, heeft 123.400 volgers verzameld. Gezien het feit dat MAFS tot twee miljoen kijkers per aflevering trekt, valt deze groei behoorlijk tegen