Social media influencer Cecilia Moyer poseert voor een portret bij haar Van Meter thuis.

Cecilia Moyer is meer de kustlijn van Orange County dan het maïsveld van Dallas County.

Haar Van Meter-huis heeft vloerkleden met een natuurlijke textuur en neutraal gekleurde muren. Haar kinderen dragen skateschoenen van Vans in plaats van cowboylaarzen van kalfsleer. Haar open concept-boerderij is gevuld met blanken, zwarten en beiges in kamers die waardig zijn voor betere huizen en tuinen.

Geen met zand bedekt strand of zonovergoten haven in Californië ligt buiten haar woonkamerramen. Haar achtertuin begrenst een deel van het binnenland, een uitgestrekt stuk bonen- en korenvelden met daartussen kuddes vee.

Het open concepthuis van Cecilia Moyer in Van Meter.

Die met gras begroeide achtertuin, met zijn tuinbakken en stenen terras, is dat wel waar de lifestyle-beïnvloeder heeft uren aan content gefilmd. Ze serveert haar duizenden volgers een dosis waarheidsserum over het dagelijks leven als zelfverklaarde voetbalmoeder net buiten de metro van Des Moines.

Moyer, 40, werd voor het eerst beroemd op internet als helft van een identiek „twinfluencer“-merk samen met haar zus, homeblogger Niña Williams. Het paar Pella-inboorlingen die vanuit de Filippijnen zijn geëmigreerd, begonnen een gezamenlijk sociale media-account, @ninaandceciliaop Instagram in de zomermaanden van 2016 waarin de individuele huisrenovaties van het duo werden gedocumenteerd.