Fat Ham-ster Marcel Spears neemt op 6 mei Instagram van Playbill over

Op de Rialto

Dikke Ham Star Marcel Spears neemt op 6 mei Instagram van Playbill over

Spears schittert als queer student Juicy in James Ijames‘ Pulitzer-winnende en in 2023 door Tony genomineerde moderne draai aan Shakespeare’s Gehucht.

Marcel Spears
Heather Gersonowitz

Dikke ham ster Marcel Spears geeft een kijkje achter de schermen bij het nieuwe Pulitzer-winnende en 2023 Tony-genomineerde Broadway-toneelstuk terwijl hij op 6 mei Playbill’s Instagram overneemt. @Affiche om alle actie bij te houden.

Spears speelt de vreemde student Juicy in James Ijames‘ moderne versie van Shakespeare Gehucht, waar de actie zich verplaatst van het 15e-eeuwse Denemarken naar een moderne zuidelijke cookout. Juicy moet worstelen met identiteitsvragen, de geest van zijn vader en een bovennatuurlijke eis tot wraak. De keuze die voor hem lag? Of het nu gaat om het doorbreken of bestendigen van cycli van trauma en geweld.

Het podium delen met Spears zijn de voor een Tony Award genomineerde Nikki Crawford uit 2023 als Tedra, Chris Herbie Holland als Tio, Billy Eugene Jones als Rev and Pap, Adrianna Mitchell als Opal, Calvin Leon Smith als Larry en Benja Kay Thomas als Rabby; Crawford, Holland, Mitchell, Smith en Spears maken allemaal hun debuut op Broadway. RJ Foster, Marquis D. Gibson, Alexandria Lewis, Matthew Elijah Webb en Rema Webb maken het bedrijf compleet als studenten.

LEES: In dikke ham, James Ijames vindt opnieuw uit Gehucht Door een lens van zwartheid en vreemdheid

Saheem Ali, die de Off-Broadway-première van het werk in 2022 regisseerde, regisseert ook de Broadway-enscenering, waarmee hij zijn Main Stem-debuut markeert. Het creatieve team beschikt ook over de terugkeer van decorontwerper Maruti Evans, kostuumontwerper Dominique Fawn Hill, geluidsontwerper Mikaal Sulaiman, choreograaf Darrell Grand Moultrie, haar- en pruikontwerper Earon Chew Nealey en illusieontwerper Skylar Fox. Ze worden vergezeld door lichtontwerper Bradley King, vechtregisseur Lisa Kopitsky en zangcoach Deborah Lapidus. Casting is van Kate Murray.

Dikke Ham wordt op Broadway geproduceerd door Cynthia Erivo, Rashad V. Chambers, No Guarantees en Public Theatre Productions, terwijl Andy Jones en Dylan Pager optreden als uitvoerende producenten. Tony-genomineerde Colman Domingo fungeert als coproducent.

0
van

Zie productiefoto’s van Fat Ham op Broadway