Dylan Mulvaney plaatste donderdag een bericht op haar Instagram-volgers, waarin ze inging op de recente terugslag van Bud Light.

Beroemdheden spreken hun steun uit voor transgenderacteur en TikTok-ster Dylan Mulvaney als vervolg op haar recente Instagram-video.

Mulvaney, een Universiteit van Cincinnati College-Conservatory of Music alumna, plaatste donderdag een bericht aan haar 1,8 miljoen Instagram-volgers, waarin ze inging op de terugslag rond haar recente merkpartnerschap met Bud Light. In de video zei ze dat ze de afgelopen weken offline was gebleven omdat de aandacht die ze kreeg en het aantal mensen dat over haar praatte zo luid was dat ze niet het gevoel had deel uit te maken van het gesprek.

Mulvaney deelde ook over haar ervaring met opgroeien in een conservatief gezin en het belang van haar geloof. Ze voegde eraan toe dat ze geïnteresseerd is om mensen weer aan het lachen te maken en wil blijven leren. De 26-jarige is ook van plan delen van zichzelf online te delen die in de toekomst niets met haar identiteit te maken hebben.