Pinterest, Advanced Micro Devices en 2 andere aandelen die insiders verkopen - Advanced Micro Devices (NASDAQ:AMD), Pinterest (NYSE:PINS)

De Nasdaq sloot vrijdag lager, maar boekte vorige week winst. Beleggers concentreerden zich ondertussen op enkele opmerkelijke handel met voorkennis.

Wanneer insiders aandelen verkopen, geeft dit aan dat ze zich zorgen maken over de vooruitzichten van het bedrijf of dat ze de aandelen als te duur beschouwen. Hoe dan ook, dit geeft een kans aan om short te gaan op het aandeel. Verkoop met voorkennis mag niet worden beschouwd als de enige indicator voor het nemen van een investerings- of handelsbeslissing. In het beste geval kan het een verkoopbeslissing overtuigen.

Hieronder vindt u een overzicht van enkele recente opmerkelijke verkopen met voorkennis. Kijk voor meer informatie Benzinga’s transacties met voorkennis platform.

Pinterest

 • De handel: Pinterest, Inc. PINNEN SVP, Producten Naveen Gavini verkocht in totaal 11.185 aandelen tegen een gemiddelde prijs van $ 27,95. De insider ontving ongeveer $ 312,58 duizend van de verkoop van die aandelen.
 • Wat is er gaande: Raymond James begon onlangs met berichtgeving over het aandeel met een Outperform-rating en kondigde een koersdoel aan van $33.
 • Wat Pinterest doet: Pinterest is een online platform voor het ontdekken van producten en ideeën dat gebruikers helpt ideeën te verzamelen over alles, van recepten om te koken tot bestemmingen om naartoe te reizen.

Kijk eens bij onze premarket-dekking hier

Verint-systemen

 • De handel: Verint Systems Inc. VRNT Voorzitter en CEO Dan Bodner verkocht in totaal 6.064 aandelen tegen een gemiddelde prijs van $ 38,54. De insider ontving ongeveer $ 233,71 duizend door die aandelen te verkopen. De CFO, President, Director en Chief Administrative Officer van het bedrijf verkochten ook de aandelen van het bedrijf.
 • Wat is er gaande: Verint Systems boekte optimistische kwartaalresultaten.
 • Wat Verint Systems doet: Verint Systems Inc helpt merken met haar dochterondernemingen grenzeloze klantbetrokkenheid te bieden. De oplossingen van het bedrijf helpen iconische merken de kloof te dichten die is ontstaan ​​wanneer het de middelen mist die nodig zijn om ervaringen te bieden die aan de verwachtingen van de klant voldoen.

Bekijk dit: Top 5 industriële aandelen die in het tweede kwartaal zouden kunnen exploderen

Geavanceerde micro-apparaten

 • De handel: Geavanceerde micro-apparaten, inc. amd EVP en CSO Paul Darren Grasby verkocht in totaal 12.500 aandelen tegen een gemiddelde prijs van $ 94,85. De insider ontving ongeveer $ 1,19 miljoen door de verkoop van die aandelen.
 • Wat is er gaande: Piper Sandler handhaaft het advies Overweight en verhoogt het koersdoel van $90 naar $110.
 • Wat AMD doet: Advanced Micro Devices ontwerpt microprocessors voor de computer- en consumentenelektronica-industrie. Het grootste deel van de omzet vindt plaats op de pc- en datacentermarkten via CPU’s en GPU’s.

Tol Broeders

 • De handel: Tol Brothers, Inc. TOL Regisseur Paul Shapiro verkocht in totaal 5.000 aandelen tegen een gemiddelde prijs van $ 59,94. De insider ontving ongeveer $ 299,68 duizend van de verkoop van die aandelen.
 • Wat is er gaande: Toll Brothers boekte beter dan verwachte Q1-resultaten.
 • Wat Toll Brothers doet: Toll Brothers is de toonaangevende luxe huizenbouwer in de Verenigde Staten met een gemiddelde verkoopprijs die ver boven de openbare concurrenten ligt.